O proizvodu
Dr. Oetker gustin fini jestivi škrob je provjeren dodatak pri kuhanju i pečenju kolača.
Gustin je fini kukuruzni škrob koji se svestrano koristi u raznim jelima - služi za vezivanje krem juha i raznih umaka ili za još finije tijesto kolača, keksa, torta. Gustin je proizvod koji ne sadrži gluten.
Dr. Oetker Gustin fini jestivi škrob koristi se u tijestima tako da zamijenite dio brašna s Gustinom kako bi tijesto bilo sočnije.
Gustin XXL idealan je izbor u blagdansko vrijeme kada je često potrebno bar još malo više – s 400 g sadrži dvostuko više od klasičnog pakiranja gustina.
Fini jestivi škrob za finije kolače, kekse i deserte.
Osnovna primjena kod kolača: jednostavno 1/3 količine pšeničnog brašna navedene u svom omiljenom receptu zamijenite gustinom. Kolač će tako dobiti finiju teksturu.

Sastojci: kukuruzni škrob.
Može sadržavati: gluten, jaja, mlijeko i orašaste plodove
Uporaba: Dr. Oetker gustin fini jestivi škrob koristi se u tijestima tako da zamijenite dio brašna s gustinom kako bi tijesto bilo sočnije. Za vezivanje krem juha i umaka dodaje se u vruće jelo uz stalno miješanje i kratko se zavrije. Koristi se prema individualnom receptu.