Uživajte u okusu pudinga na najbrži mogući način! Dr. Oetker Galetta – kremasti puding s okusom vanilije priprema se bez kuhanja, a vrijeme pripreme traje samo 3 minute. Za vaše slatke trenutke kad nemate dovoljno vremena!
Krem puding s okusom vanilije (bez kuhanja).
Potrebno: 1/2 l (500 ml) mlijeka.
Priprema:
1. Uspite 1/2 l hladnog mlijeka u posudu za miješanje.
2. Dodajte sadržaj vrećice i električnom miješalicom (ili metlicom za snijeg) kratko promiješajte najmanjom brzinom.
3. 1 minutu miješajte najvećom brzinom.
4. Gotovu Galettu ulijte u desertnu zdjelu ili čaše. Do serviranja stavite u hladnjak da postane čvršća.

Sastojci: šećer, modificirani škrob, zgušnjivač (karagenan), aroma, bojilo (karoteni).
Uporaba: Priprema se s 500 ml mlijeka.
RECEPT ZA BRZE KREMŠNITE:
Sastojci za 6 velikih kremšnita:
1 svježe lisnato tijesto (cca. 40x30 cm), 3 Galetta pudinga, 500 ml hladnog mlijeka, 500 ml slatkog vrhnja
Priprema:
1. Lisnato tijesto nekoliko puta probodite vilicom, prerežite okomito na pola i pecite u zagrijanoj pećnici 10-12 minuta na 200°C.
2. Za kremu u zdjeli el. miješalicom čvrsto istucite mlijeko, slatko vrhnje i Galetta pudinge.
3. Odmah rasporedite kremu na jednu polovicu ohlađene kore pa pokrijte drugom polovicom.
Po želji na kremu rasporedite 200 ml čvrsto tučenog slatkog vrhnja. Prije posluživanja kremšnite pospite šećerom u prahu.