Kategorije proizvoda
Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn
R1 račun zatražite u obrascu Podaci za dostavu

Korisnička podrška: Pon - Pet od 8 do 16h

01/2352 002; 095/3445 736 ili [email protected]

Početna Blog Twistshake proizvodi za djecu

Koja je tajna Twistshake proizvoda?

Datum objave: 23.04.2021.

Vjerojatno ste već čuli za Twistshake. To je onaj švedski brend koji stoji iza inovativnih i jednostvanih dječjih bočica i ostalih proizvoda za djecu, bebe i roditelje. 

Svi Twistshake proizvodi

Kako je babysitter uopće došao na ideju za Twistshake proizvode?

Sve je počelo 2011. godine, puno prije prve Twistshake bočice za bebe. Osnivač i izvršni direktor, Vienar Roaks u to je vrijeme čuvao svog bratića. U početku je taj zadatak za njega predstavljao preveliki zalogaj. Shvatio je da uz čuvanje bebe treba voditi računa o hrani, igranju, čišćenju i svemu ostalom što beba treba. 

Najviše vremena je odlazilo na hranjenje. Spominje nepraktična pakiranja dječjih proizvoda, mliječna hrana je gotovo uvijek ostajala grudasta, čišćenje bočica je posebna gnjavaža, a nakon cijele operacije kuhinja je bila u kaosu. Sve to bilo je previše za njega, ali nije odustajao. 

Period čuvanja bratića se nastavio kroz par mjeseci, a njegovi problemi nisu odjednom nestali, pratili su ga cijelo vrijeme. Suočavajući se s njima, morao je razmišljati izvan okvira i tražiti načine kako sebi i bratiću olakšati nešto tako bitno kao što je hranjenje. Tada mu nije ni padalo na pamet kako će jednog dana imati priliku predstaviti dječju bočicu dizajniranu tako da ukloni sve te probleme. 

S vremenom je njegov bratić prerastao fazu hranjenja na bočicu i mliječnu hranu, a on se više nije zamarao komplikacijama oko pripreme malo mlijeka za bebu. 

 Oblik bočice je takav da olakšava držanje i održavanje topline.

Nedugo nakon toga, dok se jednog ljetnog popodneva šetao parkom, primijetio je mamu s dječjim kolicima iz kojih se čuo plač koji ga je prestravio. Odmah je dotrčao do mame s kolicima i pomogao joj. Zapravo je beba samo bila gladna, a mama umorna i strgana između plača, bočica, mliječne hrane, kutija i vrećica. 

Baš ta situacija je kod njega bila okidač da se ponovno prisjeti svega onog o čemu je razmišljao dok je čuvao svog malog bratića. Problemi koji su mučili njega, muče roditelje i babysittere dan danas, pomislio je. 

Da bude potpuno siguran u ispravnost i smislenost svojih ideja, razgovarao je s prijateljima-roditeljima i primijetio zajedničke probleme. Istina, neki od njih su improvizirali vlastita rješenja, ali većina je muku mučila sa sličnim stvarima. 

Nakon anketiranja prijatelja, osmislio je tri glavne ideje oko kojih će se vrtjeti cijela Twistshake priča. 

 1. Kako spriječiti zgušnjavanje mliječne hrane
 2. Kako učinkovito rukovati porcijama
 3. Kako pojednostavniti čišćenje

Zašto su Twistshake proizvodi posebni?

Vođeni s tri glavne ideje, Vienar i ekipa koja stoji iza Twistshake brenda stvorili su bočice i proizvode koji su super jednostavni, praktični i oku privlačni. Baš ništa nisu prepustili slučaju. 

Danas je njihov asortiman narastao pa osim bočica, s kojima je sve počelo, pažljivo proizvode: 

 • dječji pribor za jelo
 • opremu za kupanje beba
 • podbratke
 • food procesore, sterilizatore i spremnike
 • dude i kopče za dude
 • dječja kolica i dodatke
 • prstene za grickanje
 • dekice i mazilice
 • torbe i ostala oprema

Jedinstveni sustav TwistFlow aktivno smanjuje kolike i osigurava jednoličan protok sadržaja u bočici.

Kvalitetu onog što rade potvrdile su i neke od prestižnih nagrada iz svijeta dizajna i funkcionalnosti, a to je za njih dokaz da su na pravom putu. 

Kažemo na pravom putu, jer je njihov cilj postati ekspert u svim fazama koje beba i roditelji prolaze. Kad se dijete suoči s problemom oni žele imati rješenje u obliku jednostavnog i sigurnog proizvoda. 

Za njih je proizvodnja opreme za bebu velika odgovornost pa sve što rade provjeravaju barem dva puta, interno, u suradnji s kontrolorima kvalitete i kroz razne testove i ankete. 

Niti jedan Twistshake proizvod ne sadrži BPA

Twistshake proizvodi koriste samo sirovine koje udovoljavaju najvišim sigurnosnim standardima kada je u pitanju hrana.

Ručno biraju sve korištene materijale, a to je nešto u što ćete se uvjeriti kada u ruke primite Twistshake bočicu ili neki drugi proizvod. 

Twistshake Anti-Colic bočica za bebe je idealna za upotrebu u kombinaciji s redovitim dojenjem.

Izbor proizvoda koji ćete koristiti za vaše dijete sigurno ne shvaćate olako. Postoji mnogo alternativa i nekada se može činiti teško. Neki roditelji se usredotoče na tehničke stvari, a drugima je malo važniji dizajn. U svakom slučaju, najvažnija je dobrobit vašeg djeteta, a upravo je dobrobit djeteta glavna vodilja ekipe iz Twistshakea. 

Komentiraj i ocijeni članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!
Kategorije proizvoda

Primajte besplatno na email

 • senzacionalne ponude
 • posebne pogodnosti
 • savjeti i novosti iz ponude
 • akcije i popuste
Prijavi se na newsletter
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)